+31 (0)6-1273.7249 info@mcsv.nl

Missie en Visie

Iedere organisatie en ieder individu zou moeten investeren in innovatie. Dat kan op diverse manieren; o.a. door procesverbetering, kennis uitbreiding, uitbreiding van je dienstverlening etc. Het Agile gedachtegoed helpt u met het uitbreiden van de digitale bedrijfsvoering. Falen mag, maar je moet er wel van leren. Denk in korte termijnen, het is zo voorbij en voor je het weet ben je ingehaald door een nu nog onbekende concurrent.

Achtergrond en Profiel

Na een groeipad als accountmanager, teamleider van technische consultants, project- programmamanager heb ik inmiddels meer dan 20 jaar werkervaring opgebouwd. De laatste 10 jaar met name als Agile (transformatie/team) coach en (Scrum of) Scrum Master. De ervaringsjaren kenmerken zich met name door te werken op het snijvlak tussen de business en de I(C)T organisatie.

Ik ben een ervaren organisatie coach en managementconsultant die heeft bewezen politiek beladen (transformatie) projecten in zeer complexe internationale omgevingen naar succes te kunnen leiden. Hierbij ben ik open en direct in mijn communicatie en heb een continue drive voor het leveren van resultaat en kwaliteit. Mijn ervaring is breed en gaat van kleine tot grote Corporate/Enterprise (1000+) en van bedrijfsleven tot (semi-) overheidsinstanties.

Kennis

Omdat het belangrijk is jezelf continue te blijven ontwikkelen heb ik naast het afronden van een deeltijd HBO bedrijfskader opleiding voor midden en hoger management, ook een MBA module en diverse soft-skill trainingen gevolgd.

Klassieke methodieken als Prince 2, IPMA, MSP, ITIL, BSL en ASL weet ik prima te transformeren naar een Agile en adaptieve manier van business en systeemontwikkeling en zet daarbij het leveren van business waarde, de kwaliteit, de snelheid en de continue drive om te leren en te innoveren voorop. Daarnaast ben ik een gecertificeerde Agile Scrum Product Owner, SAFe consultant en een gecertificeerde Less practitioner.

De laatste jaren heb ik naast (business) change- en development ook operatie (DevOps) teams gefaciliteerd. De kennis en innovatie van Continuous Integration en Deployment neem ik met elke opdracht mee.

Door o.a. de individuele medewerker intrinsiek te motiveren en te stimuleren probeer ik het team nog beter en effectiever te laten samenwerken.

SERVICES

Wij voeren onze missie en visie uit door 3 verschillende services:

  • Agile consultancy: audits, workshops, training en coaching
  • Data Entrepreneurship: hackathons, business case workshops, Proof of Concepts
  • Management Consultancy: advies, audit en project- programma-implementatie

Elgert Verhoef

Agile Transformation coach /  Data Innovation Entrepreneur

Kernwaarden:

  • Ontwikkel en innoveer
  • Stimuleer samenwerking
  • Blijf in contact met je klant

Samenwerking

Joost van der Veen

Joost van der Veen

Projectmanager / commercieel Agile product owner

 

Arno Delhij

Arno Delhij

Agile Coach / Trainer

 

Rien Walraven

Rien Walraven

Agile coach / Scrummaster

 

Joel Rijnaard

Joel Rijnaard

Cultureel Antropoloog / Deep Democracy Instructor

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn?

©2020MCSV KvK 77552954, BTW nr. NL861044538B01

Bekijk hier de MCSV Algemene Voorwaarden 1.0

Petrarcalaan 29
3533 CP Utrecht
info@mscv.nl
+31(0)61273.7249

Share This